Bitcoin kan være klar for opptak når det nærmer seg større breakout-sone

Som vi rapporterte i går, så bitcoin et kraftig fall under støttenivået på 18 500 dollar. Den digitale mynten utvidet sin tilbakegang under $ 18K-nivået og dannet en lav i nærheten av $ 17,644 før oksene utløste en sterk gjenopprettingsbølge.

Tidligere i dag klatret BTCUSD tilbake over $ 18 000 og $ 18 200 nivåer ettersom paret fikk litt bullish fart. BTC-prisen steg høyere og dannet en høy nær $ 18,639 før salgstrykk på dette nivået utløste en retracement.

Kongemynten viste noen bearish tegn etter at oksene ikke klarte å opprettholde gevinster over $ 18 500 motstanden. Imidlertid er BTC for øyeblikket opp 0,20% når den nærmer seg den største breakout-sonen på $ 18,6K.

Et klart brudd over motstandsnivået på $ 18.600 kan åpne dørene for BTC for å fortsette høyere mot $ 19K.

BTC Bulls Drop The Hammer On Bears

Bitcoin-okser har vært ustoppelige de siste månedene. Institusjonelle investorer og milliardærklassen har drevet den siste rallyen mens de fortsetter å sluke den begrensede BTC-forsyningen på jakt etter et sted å lagre verdi.

Gråtoner Bitcoin Trust alene har absorbert flere BTC-mynter hver dag enn gruvearbeidere produserer siden halveringen.

Derfor er det trygt å si at oksemarkedet er tilbake til tross for den nåværende nedgangen, gitt den begrensede BTC-tilbudet versus eksploderende etterspørsel fra detaljhandelskjøpere og institusjonelle kjøpere. Når det er sagt, er til og med bullmarkeder korrekte, som det fremgår av det nåværende skiftet i momentum mot ulempen.

Etter oksenes nylige forsvar på $ 17 700, har returen ført til dannelsen av et daglig lys som ligner et potensielt bullish reverseringssignal kjent som en “hammer”.

Omvendingssignalet vist i diagrammet nedenfor indikerer at BTC kunne øke høyere etter en vellykket visning av styrke da okser droppet hammeren på bjørn.

ADA-prisen viser tegn på et nytt møte

Cardano (ADA) har falt kraftig de siste dagene, sammen med hele kryptomarkedet, ettersom den amerikanske dollaren får styrke.

I går korrigerte ADA-prisen gevinster fra godt over $ 0.1500-nivået. Det populære altcoinet brøt til og med $ 0.1450-støtten ettersom nedgangen økte, og tok ADAUSD-paret under $ 0.1400.

Imidlertid viser den åttende største kryptokurrency nå positive tegn etter at den steg fra lave nær $ 0.1305 for å bryte over motstandsnivået på $ 0,1350 og $ 0,1400.

I skrivende stund er ADA-prisen opp 0,15% til den nåværende prisen på $ 0,142. For å rally høyere og gjenerobre den nylige $ 0.1688-svingen høy, må ADA fjerne trendlinjemotstanden og $ 0.1500-nivået.